Інтерактивні технології
громадянської освіти


Сколково допоможе росіянам влаштуватися на інтернет-роботу

Опубліковано 19.07.11 12:52

Інтернет-робота У понеділок, 18 липня, в інноваційному центрі Сколково були названі імена 15 високотехнологічних компаній, які отримали статус резидентів російського іннограда. Керівникам цих компаній були вручені сертифікати і символи участі в проекті, скляна цегла Skolkovo Stone.

Одним з нових резидентів IT-кластера стала московська компанія «Воркл», яка створює службу інтернет-працевлаштування.
If you live in warm climate in a location like Fort Myers, Florida, maintaining your HVAC System is important to ensure your home remains cool and your AC turns on when you need it. Be sure to use a reliable AC Contractor for repairs.
За словами засновника проекту Володимира Горбунова, «Воркл» - це інноваційна компанія. Цей проект вирішує проблеми працевлаштування росіян засобами XXI століття, і в компанії вдячні Сколково за допомогу в цьому нелегкому завданні.

«Воркл» — перший інтернет-портал, який надає російським користувачам можливість працювати, будувати кар'єру і заробляти гроші через Інтернет на всій території країни. Пріоритет «Воркл» — широкий вибір спеціальностей; до кінця 2012 року будуть представлені понад 20 професій, адаптованих під інтернет-роботу. Серед компаній, що вже підтвердили партнерство з «Ворклом» – страхові компанії РОСНО, Ренесанс Страхування, МАКС і Zurich, банки ОТП і Східний експрес та ін. Вони нараховуватимуть грошові винагороди онлайн-експертам «Воркл». На базі порталу діють модулі віддаленого онлайн-навчання різним спеціальностям.

З липня 2011 року «Воркл» працює в режимі закритого тестування; участь у тесті беруть понад 2500 осіб. Офіційний старт запланований на кінець 2011 року.

Крім «Воркл», серед нових резидентів кластера інформаційних і комп'ютерних технологій опинилися проекти з розпізнавання мови («Титан- інформаційний сервіс»), боротьби з друкарськими помилками («Коректорська лабораторія») і автоматизованого управління підприємствами («Регул +»).

Третя церемонія присвоєнення статусу резидентів центру відбудеться на початку серпня. За словами директора Сколково Стівена Гайгера, їх кількість досягне 250-300 вже до кінця року.

Нагадаємо, що фонд Сколково був заснований у 2010 році, а його головним завданням є формування вітчизняної сфери високих технологій і впровадження передових розробок в реальний сектор економіки. Опікунську раду Сколково очолює президент Росії Дмитро Медведєв.
Головна | Новини | Статті | Інтерв'ю | Огляди | Фото
© Showua.biz. All Rights Reserved